« Naar het overzicht

Trooper


Steun onze club via Trooper... het kost je niets!!
Alvast enorm bedankt!!


Een club in lockdown

Beste speler, ouder, coach, supporter, vrijwilliger, symphatisant

We vernamen zonet dat we opnieuw in een lockdown terecht komen. Een beslissing die zijn impact kent op iedereen.
Ook voor een club als de onze heeft dit mogelijk zware gevolgen. Het ergste blijft uiteraard dat we onze favoriete sport niet kunnen beoefenen, bekijken, onze kennis erover kunnen doorgeven, enz... Maar ook op andere vlakken raakt deze situatie onze club: geen inkomsten meer tijdens onze drukbezette zaterdagen, geen evenementen die we in onze sporthal en/of cafetaria kunnen organiseren en vaste rekeningen die uiteraard wel blijven lopen.
Eerlijk is eerlijk: tot op heden zijn we steeds een financieel gezonde club gebleven dankzij een goed financieel beheer van alle opeenvolgende besturen. Uiteraard willen we dit zo houden en daarom lanceren we een warme oproep om je club te blijven steunen in deze moeilijke tijden.

Hoe?

Net zoals andere jaren loopt momenteel onze wafeltjesverkoop en het zou fijn zijn als we ondanks alles toch minstens onze verkoop van de afgelopen jaren zouden kunnen evenaren of zelfs overtreffen. En dat kan alleen maar met uw hulp. Mobiliseer alle tantes, nonkels, bomma's, bompa's, omi's, opi's, vrienden, buren en kennissen en laat hen meegenieten van ons lekkere aanbod. De opbrengst van uw noeste verkoop mag steeds in een afgesloten enveloppe én voorzien van de nodige gegevens (naam en contactgegevens verkoper) afgeleverd worden in de brievenbus van de dubbele deur aan de zijkant van de sporthal. Deze wordt meermaals per dag leeg gemaakt.

Ben je niet zo'n verkoper? Met een lockdown en een stijgend aantal online aankopen in het vooruitzicht herinneren wij u graag nogmaals aan ons lidmaatschap bij Trooper. Zo kan je via aankopen bij aangesloten shops (bv. Bol.com, Coolblue, Collect&Go, TakeAway.com, enz...) zonder enige extra moeite ervoor zorgen dat je club een extraatje kan meepikken.
Ken je dit nog niet? Je vindt meer info op https://www.trooper.be/nl/meest-gestelde-vragen.
Je kent het wel maar wat was die unieke pagina van je club ook alweer? https://trooperwebsitepublicfront-testing.azurewebsites.net/nl/trooperverenigingen/redvic

In ieder geval zijn wij als club erg blij met en dankbaar voor alle extra inkomsten die we kunnen krijgen. Heb je zelf nog (betere?) ideeën? Laat het ons dan gerust weten via communicatie@redvic.be. Wij staan open voor alle goede ideeën.

Blijf intussen gezond en zorg voor elkaar,

Het dagelijks bestuur Red Vic

Periode